TDT 2019

De TDT 2019 ging naar het Duitse Sauerland naar de plaats Andreasberg en vond plaats op op 24-25 en 26 mei 2019. Het hotel en de route waren geregeld door BUDTLee.

Hier vind je een link naar de website van het hotel. http://parkhotel-andreasberg.nl/

In het verleden waren we hier eerder geweest. Toen was het nog hotel de Holländer. Dat was in 2007. Inmiddels is het hotel gerenoveerd en is er een andere eigenaar.

Hieronder kun je de foto’s van de TDT 2019 bekijken.

previous arrow
next arrow
Slider

Hotel der Holländer is Parkhotel Andreasberg

Het voormalige Hotel der Holländer in Andreasberg heeft in 2017 / 2018 een grondige renovatie ondergaan. Op de prachtige locatie in Andreasberg is het voormalige schoolpand en het in 1975 omgebouwde hotel nu geheel gemoderniseerd. De aanwezige 18 kamers blijven bestaan, maar worden met nog eens 14 kamers uitgebreid. De renovatie betekent ook dat het restaurant en de bar compleet zijn vernieuwd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan direct vanuit de bar en het restaurant naar het nieuwe terras in de achtertuin te gaan. Het terras biedt circa 45 zitplaatsen en kijkt uit over de tuin met vuurkorf en het prachtige landschap. Hier is het genieten met een drankje of koud biertje. Vanwege de renovatie is het hotel in 2017 grotendeels gesloten gebleven. Vanaf 2018 kan een ieder weer komen genieten van ons prachtige hotel op de fantastische locatie boven op ons uitkijkpunt in Andreasberg!