Welkom op BUDTJES.nl

Motorgroep de BUDTJES is opgericht door de gebroeders Meijer. Sinds 1994 wordt er al heel wat afgereden. Drie van de gebroeders en hun zus haalden toen hun motorrijbewijs.

MG de BUDTJES werd in 2005 opgericht. In dit jaar haalden nog twee gebroeders eindelijk eens een motorrijbewijs.

Het was Leo die zo snel mogelijk een oude motor wilde kopen en hij noemde dat een BUDTJE. De naam was zomaar geboren. Een BUDTJE staat voor een oud brik en vooral voor weing. Vandaar motorgroep de BUDTJES.  

Op deze site kan iedereen zien wat de BUDTJES allemaal zoal doen op het gebied van motoren. Motorgekken zijn we tenslotte allemaal. We bezoeken regelmatig beurzen en motorzaken, maken toertochten en gaan op vakantie.  Bekijk hiervoor onze filmpjes en foto’s die je in het menu terug kunt vinden.

Deze site wordt beheerd door de presidentleden van de BUDTJES. Maar er zijn meer leden, kijk maar eens verder rond op deze site. Tevens hebben wij een bevriende motorgroep, dat zijn de Pleeryetsers. Samen met hun nemen wij jaarlijks deel aan de TDT.

De TDT is de Trip Der Trippen en voert ons elk jaar een lang weekend naar Duitsland om er lekker te eten, drinken en vooral te motorrijden.

We zijn geen officiele vereniging, daarom zijn er verder geen kosten verbonden aan lidmaatschap e.d. Bij M.G. de BUDTJES is alles vrijheid, blijheid.


MG de BUDTJES heeft ook een facebookpagina.  Hier vind je ook info over MG de BUDTJES. Wil je met ons mee motorrijden dan kun je contact met ons opnemen via facebook. Klik bovenaan op de pagina op de facebook f en je komt op de facebook pagina van MG de BUDTJES. Onderaan deze pagina vind je een e-mail adres voor informatie.

Veel plezier!

Presidentleden van MG de BUDTJES.

Contact BUDTJES.nl